来自“光”的礼物 长滨LEIMONDO托儿所装修设计方案

2019-12-13 17:51:19 宏钰堂教育 158

本案位于日本的长滨LEIMONDO托儿所,这所学校被设计成一座有感情的单层建筑。设计师和业主都希望能够打造一个属于孩子们的“光之屋”,营造一个健康、愉悦的教育环境。接下来就跟着郑州托儿所装修公司宏钰堂一起来看看吧。

The case is in the long-range LEIMONDO nursery in Japan, which is designed as a single-story building with feelings. The designer and the owner want to be able to create a healthy and pleasant educational environment for the children's "a house of light". I'll follow up with the Zhengzhou Kindergarten Decoration Co., Ltd. and check it up.

长滨LEIMONDO托儿所装修设计效果图

长滨LEIMONDO托儿所入口装修设计效果图

长滨LEIMONDO托儿所教室装修设计效果图

这个建筑为单层,着力于每个空间之间的观感,与外界的联系,建筑师将其称为“光之家”。通过建筑锥形上部空间的光井引入光线,这些位于高高天花之上的“光线引入处”各自的形状不同,颜色各异,朝向不一致。光线就从这里进入,显示时间和季节的变化。

The building is a single layer, focusing on the look and feel of each space, with the outside world, and the architect calls it a "House of Light". The light is introduced through the light well in the upper space of the building, and the "light lead-in" on the high-high ceiling are different in shape, different in color and different in orientation. The light comes from here and shows the time and season.

长滨LEIMONDO托儿所教室装修设计效果图

长滨LEIMONDO托儿所教室装修设计效果图

长滨LEIMONDO托儿所教室装修设计效果图

孩子们可以感受到这些“光”的变化,甚至可以追逐它们,和它们一起玩耍,并在日常活动中享受到这种“光”的礼物。此外,“房子”的形状从外面可以看到“F之光”,因为它独特的轮廓被勾勒在几乎不变的乡村风光的衬托下,给它提供了更多的特征。

Children can feel the changes in these "light", even chase them, play with them, and enjoy the "light" 's present in the day-to-day activities. In addition, the shape of the house "can see the light of F from the outside," because its unique outline is outlined in a nearly constant rural landscape, giving it more features.

长滨LEIMONDO托儿所教室装修设计效果图

长滨LEIMONDO托儿所室内装修设计效果图

长滨LEIMONDO托儿所室内装修设计效果图

长滨LEIMONDO托儿所教室装修设计效果图


标签:   托儿所装修设计 托儿所装修设计案例