郑州早教装修公司分享Synapse亲子中心设计方案

2020-08-22 10:02:14 宏钰堂教育 100

孩子是最天真的,好奇的探索的周围的一切。所以在早教装修设计方面,宏钰堂装饰认为,保留空间最原始的样子并加入探索的趣味性,是最适合孩子的空间。今天郑州早教装修公司宏钰堂装饰小编为您分享的是Synapse亲子中心装修设计方案!

Children are the most naive and curious to explore everything around them. Therefore, in terms of early education decoration design, hongyutang decoration thinks that the most suitable space for children is to retain the original appearance of the space and add the fun of exploration. Today, we share with you the decoration design of synapse parent-child center!

郑州早教装修公司分享Synapse亲子中心设计方案

郑州早教装修公司分享Synapse亲子中心设计方案

郑州早教装修公司分享Synapse亲子中心设计方案

早教中心细部设计以矮墙分割游戏区,并崁入游戏轨道和增加亲子互动的圆形窗口。为营造趣味安全的游戏空间尺寸以儿童高度为主,并以导圆角处理边角。

In detail, the game area is divided by a low wall and inserted into the game track and a circular window is added for parent-child interaction. In order to create a fun and safe game space, children's height is the main size, and the corner is processed with guide fillet.

郑州早教装修公司分享Synapse亲子中心设计方案

郑州早教装修公司分享Synapse亲子中心设计方案

郑州早教装修公司分享Synapse亲子中心设计方案

木合板的构造体,全区以自然的松木合板为主,材料简易而环保。 天然纹理温润空间,并以墨色墙漆为底、缤纷玩具点缀色彩。

The structure of plywood is mainly composed of natural pine plywood, which is simple and environmentally friendly. Natural texture warm space, and ink wall paint as the bottom, colorful toys embellishment color. 

郑州早教装修公司分享Synapse亲子中心设计方案

郑州早教装修公司分享Synapse亲子中心设计方案

郑州早教装修公司分享Synapse亲子中心设计方案

融入日光,视觉层次的安排简朴而细致。高低层次起伏形成新的互动关系,设计引导学龄前孩童脑部发育的空间。

Integrated with sunlight, the arrangement of visual level is simple and detailed. The high and low levels of fluctuation form a new interactive relationship, and design the space to guide the brain development of preschool children.


标签:   亲子中心装修设计 亲子早教装修案例