清新原木色150平日托中心装修设计方案

2020-07-24 11:02:27 宏钰堂教育 100

本次日托中心只有150㎡,整体托育中心设计亮点在于设计师合理划分和高效利用空间,使用简约设计风格和轻松的木质、活泼的色系,在保证配齐空间功能的同时,既赋予空间一定的趣味性体验,又保持空间开放性,将更多自由、舒缓的空间留给孩子游戏、学习和进行创造性活动。下面就跟随郑州托儿所装修设计公司宏钰堂装饰小编一起来欣赏吧! 

This day care center is only 150 square meters. The highlight of the overall design of the center lies in the reasonable division and efficient use of the space by the designer. The simple design style and the relaxed wood and lively color system are used to ensure that the space functions are fully matched. At the same time, it not only gives the space a certain interesting experience, but also keeps the space open, leaving more free and comfortable space for children to play, learn and play Carry out creative activities. Now follow Zhengzhou nursery decoration design company hongyutang decoration small make up to enjoy it!

清新原木色150平日托中心外观装修设计方案

清新原木色150平日托中心大厅装修设计方案

整个日托中心空间分上下两层,外带一个70㎡的户外活动庭院。一层满足前台区、洽谈区、公共活动区、教室、换鞋区、展示区等功能;二层主要为教学区和办公区。在两层楼之间的过渡楼梯,设计师创意设计孩子的专属区域,滑梯/涂鸦墙和趣味小空间分置楼梯通道两旁,激发孩子好奇心,吸引孩子停留。前台和洽谈区之间使用镂空隔板隔开,既区分使用功能,又保持空间通透性。 

The whole space of daycare center is divided into two floors, with a 70 M2 outdoor activity courtyard. The first floor meets the functions of front desk area, negotiation area, public activity area, classroom, shoe changing area and exhibition area; the second floor is mainly for teaching area and office area. In the transition staircase between the two floors, the designer creatively designs the children's exclusive area. The slide / graffiti wall and interesting small space are arranged on both sides of the stair passage to stimulate children's curiosity and attract them to stay. The front desk and the negotiation area are separated by hollow partition, which not only distinguishes the use function, but also maintains the space permeability.

清新原木色150平日托中心教室走廊装修设计方案

清新原木色150平日托中心接待大厅装修设计方案

清新原木色150平日托中心教室装修设计方案

木屋型门口配合走廊圆窗造型,既延伸光线照射范围,又丰富了空间层次感和趣味性。

The wooden door combined with the circular window modeling of the corridor not only extends the scope of light exposure, but also enriches the sense of spatial hierarchy and interest.



标签:   日托中心装修设计方案 原木色托儿所装修