郑州培训学校装修公司分享English Town英语中心

2020-06-01 14:27:18 宏钰堂教育 101

English Town的总面积约350平方米,位于Sumikura大楼的5楼,业主希望有一个空间来教授高中及以上人士的英语交流,尤其是针对是那些工作且没有大量空闲时间的人。目的是为学生提供沟通技巧,所有者不希望教学空间受限于刚性风格或学校风格,但是人们仍然可以根据对学习中心印象对English Town做出合理的想象,促进了学员之间的交流和互动。下面就跟随郑州培训学校装修公司宏钰堂小编一起来欣赏别出心裁的English Town英语交流中心设计!

The total area of English town is about 350 square meters. It is located on the 5th floor of sumikura building. The owner hopes to have a space to teach English communication for high school and above, especially for those who work and don't have a lot of free time. The purpose is to provide students with communication skills. The owner does not want the teaching space to be limited by rigid style or school style, but people can still make a reasonable imagination of English town according to the impression of learning center, which promotes the communication and interaction between students. Let's go with hongyutang, the decoration company of Zhengzhou training school, to appreciate the design of English town English exchange center!

郑州培训学校装修公司分享English Town英语培训中心设计案例

郑州培训学校装修公司分享English Town英语培训中心设计案例

郑州培训学校装修公司分享English Town英语培训中心设计案例

所以为什么不把这些沟通空间从原始时间借用到当前的培训机构装修设计中。我们将教室空间划分为9个大小不同的洞穴,而这9个小洞穴最终组成的是一个大的森林,学生不仅可以在9个小洞穴中进行学习交流,更可以在森林中更大的空间内进行沟通。每个区域都有一张桌子,我们只需要给每个学员配一把椅子就能够组成一个班级。因此,在需要时,整个森林将成为大约一百名学生的大教室。这样的设计充分体现了“沟通”和“交流”的特性,学习过程中的信息交换相对应的就是英语中心里大小空间的互通有无。 

So why not borrow these communication spaces from the original time to the current decoration design of training institutions. We divide the classroom space into nine caves of different sizes, and the nine caves ultimately constitute a large forest. Students can not only learn and communicate in nine caves, but also communicate in a larger space in the forest. There is a table in each area. We only need a chair for each student to form a class. Therefore, when needed, the whole forest will become a big classroom for about 100 students. This design fully embodies the characteristics of "communication" and "exchange". The information exchange in the learning process corresponds to the exchange of large and small spaces in the English Center.

郑州培训学校装修公司分享English Town英语培训中心设计方案

郑州培训学校装修公司分享English Town英语培训中心教室设计方案

郑州培训学校装修公司分享English Town英语培训中心设计方案

每个洞穴都不同的使用形式,具有不同的形状和装饰细节,让学生在踏入时感到与众不同的新鲜感。除此之外,当学生走出洞穴时,互动空间将是带有小径,树冠,草地毯的森林......

Each cave has different forms of use, with different shapes and decorative details, which makes students feel different and fresh when they step in. In addition, when students come out of the cave, the interactive space will be a forest with paths, crowns, grass carpets……

郑州培训学校装修公司分享English Town英语培训中心设计实景图

郑州培训学校装修公司分享English Town英语培训中心教室设计实景图

郑州培训学校装修公司分享English Town英语培训中心设计实景图



标签:   英语培训中心设计 成人英语培训机构装修