CBD里绿色童趣的早教中心装修设计方案

2020-01-02 09:34:08 宏钰堂教育 103

本案位于澳大利亚布里斯班的Adelaide街,在这个CBD区域,建筑师克服了复杂设计条件的限制,最终完成了一个精彩的设计。接下来就跟随郑州早教中心装修公司宏钰堂一起来看看他们的装修设计吧。

the case is located on adelaide street in brisbane, australia. in this cbd area, the architect overcomes the limitation of complex design conditions and finally completes a wonderful design. Next follow the Zhengzhou early education center decoration company Hongyu Tang to see their decoration design.

入口.png

室内.png

设计团队调查了用户年龄的组成以及空间里现有房间的尺寸。这个空间十分独特,但是需要有一些有创意的想法来激活它。设计师用一个新的屋顶花园和一个游戏区,而中庭也满足了户外空间的需求。孩子们在中庭可以体验到七种感官:他们可以触摸到树皮,光脚踩着步石,还可以在抬起的平台上向下俯瞰。

The design team investigated the composition of the user's age and the size of the existing room in the space. The space is unique, but it requires some creative ideas to activate it. Designers use a new rooftop garden and a play area, while the atrium also meets the need for outdoor space. Children can experience seven senses in the atrium: they can touch the bark, step barefoot on the stepping stone, and look down on the raised platform.

室内2.png

活动区.png

设计师将整体分为十四个学习空间,为不同年龄段的孩子提供适合的设施和环境。每个学习空间都直接通向内部游乐区,后者包括自然环境区和游乐及教育设施区。乐场提供了许多可供探索的事物,从自行车环道,绳桥,水上游戏,沙坑到安静的阅览区。天然木材和石材用细木工的方式用到室内空间中,以增添温暖的氛围。

Designers divide the whole into fourteen learning spaces to provide suitable facilities and environment for children of different ages. Each learning space leads directly to the inner play area, which includes a natural environment area and a recreation and education facility area. The playground offers many things to explore, from bicycle loops, rope bridges, water games, sand pits to quiet reading areas. Natural wood and stone are used in interior space in the form of carpentry to add warmth.

活动区2.png

活动区3.png

设计师的另一项创新在于设置了现场烹饪环节。有一位厨师将在现场准备食物。这在早教中心中十分罕见。这是为了让孩子们有机会了解甚至参与到食物准备的过程。因此,厨房被设计成一个小舞台的样子。孩子们可以坐在厨房周围,通过窗户看到里面的情景。

Another innovation for the designer is the setting of live cooking links. A cook will prepare food at the scene. This is rare in early education centers. This is to give children the opportunity to understand and even participate in the process of food preparation. Therefore, the kitchen is designed to look like a small stage. Children can sit around the kitchen and see the inside through the window. 

活动区8.png

大厅.png


标签:   早教中心装修设计 早教中心装修案例